Start/ NYHETER

Turtle Wax Prewash-T Iron Off Gel

Nytt från Turtle Wax! Prewash-T Iron Off Gel tar enkelt och effektivt bort bromssmuts och metallpartiklar, även kallat “flygrost”, som sitter fast i lacken och på fälgarna, spraya på och vänta tills produkten skiftar färg.

Läs mer här


Armor All Speed Wax Wipes

Nu är den här - vaxservetten för snabb och praktisk enstegsvaxning. Enkelt och praktiskt!

Läs mer om Armor All Speed Wax Wipes här!


Bäst i Test!

Återigen har Turtle Wax Prewash-T gått segrande ur ett test av avfettningsmedel för fordon. Den här gången är det tidningen Vi Bilägare som testat och bland annat säger att Prewash-T är effektiv, är lätt att dosera och ger den högsta poäng.

Läs mer om Turtle Wax Prewash-T här!


Turtle Wax Clay Cloth

Tar snabbt och effektivt bort ytbeläggningar som föroreningar, beläggningar från bromsar, lackeringsrester m m. För bästa resultat bör lerduken användas med Total Exterior Detailer. Perfekt för handbearbetning i svåråtkomliga utrymmen.

Läs mer här!


Turtle Wax Clay Sponge

Rengör effektivare än vanlig lera. Perfekt för borttagning av smuts och föroreningar på lacken. För bästa resultat bör lerklossen användas med Turtle Wax Clean & Shine Exterior Detailer.

Läs mer här!


Turtle Wax Miracle Wash Mit

Tvätta bilen tryggt och säkert! Mikrofibrerna lyfter smuts och föroreningar för en optimal rengöring av lacken. Tvätthandsken är dubbelsidig och suger upp stor mängd vatten, något som är avgörande för ett optimalt resultat. 

Läs mer här!


Turtle Wax Odor-X Whole Car Blaste

En nyhet från Turtle Wax som fräschar upp hela bilens interiör. Finns i två olika dofter - Kinetic New Car och Caribbean Crush.

Läs mer här!


Turtle Wax Pet Mess Kit

Ger enkel och snabb rengöring av husdjurens nedsmutsning i bilen. Enkel att använda och produkten attackerar fläckar och lukter vid kontakt.

Läs mer här!


Gorilla

Gorilla är produkterna som fungerar där andra produkter misslyckats. Sortimentet bygger på högkvalitativa lim- och tejpprodukter utformade för att effektivt laga och reparera redan på första försöket.

Läs mer om Gorilla här!


Armor All Heavy Duty Wipes

En kraftfull rengöringsduk avsedd för att ta itu med tunga rengöringsjobb. Dubbelsidig servett med olika struktur på respektive sida för en 2-i-1 rengöring som löser dom mest smutsigaste ytorna eller händer.

Läs mer här om Armor All Heavy Duty Wipes


WD-40 Dry PTFE Lubricant

Nu har vi utökat produktserien WD-40 Specialist med ytterligare en produkt. Dry PTFE Lubricant är ett PTFE-baserat smörjmedel som är helt fritt från olja och fett. För effektiv torr smörjning av rörliga delar. 

Läs mer här om WD-40 Dry PTFE Lubricant


OKEEFFES Hand- och fotkräm

Senaste tillskottet i SEAB's sortiment är OKEEFFES Hand- och fotkrämer. Produkter som är ämnade för extremt torra och spruckna händer och fötter. Ger garanterat välbehövlig lindring.

Läs mer om krämerna här!


BÄST I TEST!

Bäst I Test - Auto Express Product Award Winner 2017

Storbritanniens största motortidskrift Auto Express har utsett Turtle Wax, Wax it Wet till testvinnare med ett toppenbetyg och fint omdöme.

Läs mer om Wax it Wet här!


Turtle Wax Tillbehör

Nu har vi fyllt på tillbehörsavdelningen för bilvård. Åtta praktiska produkter från Turtle Wax - moppar, tvättborstar, svampar, fläcksuddare är några av produkterna. Läs mer här!


Bilsport och Turtle Wax Charger RTR

Passa på att köpa senaste numret av tidningen Bilsport, nr 14-15, 2017, och läs allt om Johan Eriksson och hans bygge av Dodge Charger RTR. Turtle Wax har varit med och sponsrat bygget från början. Vi är mycket stolta över resultatet!


Nytt från Wunder-Baum

 

Nu kan vi presentera två nya dofter ifrån Wunder-Baum - Daisy Flower samt Fizzy Lemonade. Två perfekta dofter nu i sommar! Se övriga dofter här!


SEAB är nu kvalitetscertifierade

SEAB tar med sitt nya certifikat ISO9001:2015 ytterligare steg i Kvalitets- och Miljöarbetet

Redan 2002 var vi miljöcertifierade och nu är vi ett av de första företagen som certifierats enligt den nya kvalitetsledningsstandarden ISO 9001:2015.

Läs mer här


Nytt från STP!

STP Oil Treatment är en effektiv oljetillsats som förbättrar motorns smörjegenskaper. Ger en mycket stark oljefilm som skyddar mot förslitning, rost- och syrabildning. Motverkar slambildning och vitala delar hålls rena.

Vill du läsa mer om produkten - klicka här!


Nytt från Turtle Wax!

Nu kan vi presentera årets tre första nyheter från Turtle Wax!

M.A.X.-Power Car Wash Shampoo - Det enda schampot där du kan anpassa rengöringseffekten. 

Speed Cleaner Clean & Polish - Produkten du spolar eller torkar av.

Speed Clean & WaxDet första Turtle Wax spray-vax som rengör, återställer/polerar och skyddar. 

Läs mer om Turtle Wax här!


Nyheter från Bar's!

Bar´s har tätat läckage i över 65 år. Nu är det dags att presentera fem nyheter som tillsammans med befintligt sortiment hjälper dig med: Kylsystem, motor, växellåda, styrservosystem och topplockspackningar. Läs mer om produkterna här!


Bilder

Turtle Wax Prewash-T Iron Off Gel
Armor All Speed Wax Wipes
Bäst i Test!
Turtle Wax Clay Cloth
Turtle Wax Clay Sponge
Turtle Wax Miracle Wash Mit
Turtle Wax Odor-X Whole Car Blaste
Turtle Wax Pet Mess Kit
Gorilla
Armor All Heavy Duty Wipes
WD-40 Dry PTFE Lubricant
OKEEFFES Hand- och fotkräm
BÄST I TEST!
Turtle Wax Tillbehör
Bilsport och Turtle Wax Charger RTR
Nytt från Wunder-Baum
SEAB är nu kvalitetscertifierade
Nytt från STP!
Nytt från Turtle Wax!
Nyheter från Bar's!