Start/ NYHETER

Industrimässa i Skellefteå

SEAB House of Care är en av utställarna på Euro Expo Industrimässa i Skellefteå den 21-23 mars. Det är en av många platser vi kommer att synas på under 2017. Välkomna att besöka oss och vår WD-40 monter.


Nytt från STP!

STP Oil Treatment är en effektiv oljetillsats som förbättrar motorns smörjegenskaper. Ger en mycket stark oljefilm som skyddar mot förslitning, rost- och syrabildning. Motverkar slambildning och vitala delar hålls rena.

Vill du läsa mer om produkten - klicka här!


Nytt från Turtle Wax!

Nu kan vi presentera årets tre första nyheter från Turtle Wax!

M.A.X.-Power Car Wash Shampoo - Det enda schampot där du kan anpassa rengöringseffekten. 

Speed Cleaner Clean & Polish - Produkten du spolar eller torkar av.

Speed Clean & WaxDet första Turtle Wax spray-vax som rengör, återställer/polerar och skyddar. 

Läs mer om Turtle Wax här!


Nyheter från Bar's!

Bar´s har tätat läckage i över 65 år. Nu är det dags att presentera fem nyheter som tillsammans med befintligt sortiment hjälper dig med: Kylsystem, motor, växellåda, styrservosystem och topplockspackningar. Läs mer om produkterna här!


Nytt från Wunder-Baum

Nu kan vi presentera en mycket praktisk hållare till Wunder-Baum doftgranar. Sätt i en doftgran och placera hållaren där du tycker den passar bäst - i bilen, hemmet, garaget, soptunnan etc.

Varför inte testa någon av våra nya doftgranar i hållaren. Doftgranen Berry Mix eller Caramel - två härliga, nya dofter! 

Se övriga dofter här!


Automässan

SEAB var en av utställarna på Automässan i Göteborg som gick av stapeln den 18-21 januari. Automässan är en träffpunkt där vi som leverantör av starka varumärken knöt nya, värdefulla kontakter samtidigt som många befintliga kunder besökte oss. Intresset för våra nyheter var stort och vi som utställare är mycket nöjda med vårt deltagande!


Bilder

Industrimässa i Skellefteå
Nytt från STP!
Nytt från Turtle Wax!
Nyheter från Bar's!
Nytt från Wunder-Baum
Automässan